Mátyás Győző: A soros tanú

2017. szeptember 17. 08:30 - szerző: Mátyás Győző

„Bár egyesek minden erővel el akarják titkolni a magyar emberek elől az igazságot, tény, hogy a Soros-terv szerint Magyarországot záros határidőn belül iszlám kalifátussá akarják alakítani! Egyetért ön ezzel a törekvéssel?” Javasoltam a múltkor, hogy szerepeljen a nemzeti konzultációban ez a briliáns kérdés! Vagy a másik nagyszerű kérdés: „Támogatja-e Ön Soros tervét, hogy minden 16 év feletti nő hálószobájába kötelező legyen betelepíteni egy illegális migránst?”

Nehezményeztem, hogy ezek az ötletek akkor nem jutottak a megvalósítás sorsára, de most, az újabb nemzeti konzultáció alkalmával hasznosítani lehet ezeket a pompás javaslatokat. A Népámítási és Félrevezetési Főosztály főtanácsosaként külön pártolom, hogy ezeket a kérdéseket okvetlenül vegyük fel a nemzeti konzultációba.

Kétségkívül nagyon jól teljesítünk a Soros elleni gyűlöletkampány terén, a szomszédom például meg van győződve arról, hogy hó végén azért fogy el a pénze, mert a Soros valami speciális csáp révén személyesen szívja le a bankszámláját. Szóval nagyon hatékonyak vagyunk a propagandában, különösen büszke vagyok arra, milyen találékonyan hamisítjuk meg Soros nézeteit. Példaértékű, hogy miközben Soros elhibázott kísérletnek tartja az egész kvóta-rendszert, és ebben száz százalékig ugyanazt mondja, mint a mi legfőbb vezetőnk, a magyar emberekkel sikerült elhitetnünk, hogy az egész kvótásdit Soros találta ki, és az Unió az ő kvótájából, izé kottájából játszik.

De még hatékonyabb lenne a Soros elleni gyűlölethadjárat, ha sikerülne azt személyessé, átélhetővé tennünk. Ha felmutatnánk egy kiugrott Soros-„katonát”, aki drámai vallomásban adna számot a nagy nyilvánosság előtt Soros gonosz machinációiról, meg arról, hogy Soros miként akarja megdönteni Bástya elvt… izé, a magyar kormányt. A szerepre már meg is találtuk a megfelelő embert, aki illő díjazás fejében önkéntes tanúként vall majd Soros ellen. Virág NERtárs vállalta a felkészítését.

***


„1992-ben ismertem meg Soros Györgyöt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni. Pedig később találkoztam velük, hajjaj. A Soros, a Juncker meg az olasz maffia közösen működtetik az embercsempészbizniszt a Földközi-tengeren, és abból szakítják a nagy lóvét. Én a Soros megbízásából végeztem az alámerülési cselekményt, hogy a tenger mélyén titokban átvegyem az ürgebőrbe kötött migránsokat. Meg is mondta nekem a Soros így a személyesség által, hogy addig nincs nyugovása, míg egész Európát be nem migránsozza. Ez a terve.

Az ellenzéki médiákumok meg nem mérik fel, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, mert ilyen viccelődési szándékból szoktak viccelni avval, hogy haha, a Soros gyíkember, és a múltkor is leszakadt a farka, amikor a Kósa képviselő úr rálépett, de aztán rögtön kinőtt neki, szóval így. Pedig ez nem vicc, mert a Soros nem gyíkember, hanem egy valóságos illuminált. Tudják, aminek a központja Billerbeckben van. Vagy Guldenburg? Na mi azoknak a jelképisége? Na mi? Hát a g betű ugye. És hát hogy hívják a Sorost? Dzordzsnak, ami ugye g-vel kezdődik külföldiül. És egy illuminált, hát az egy sokszoros Harry Potter, annak akkora ereje van, hogy bármit megtehet. Vajon a Felcsút miért esett ki tavaly? Hát azt is a Soros intézte el, mert tudta, hogy ezzel lehet a legjobban felbosszantásba kergetni a mi vezérünket. A saját szememmel láttam, ahogy a lábszárcsontok révén hókuszpókuszolt, hogy ráküldje a rontást a stadionra.

Reggelente szűzlányok vérit issza, onnan kapja az erőt. Ezt is a saját szememmel láttam. Hogy miért ordítok? Hát a felkészítésnél mondták, hogy amikor a szűzlány vére témához érek, akkor sisteregjen a gyűlölet. Hát most sistergek.

Vannak a Sorosnak ilyen gonoszságmirigyei, azok folyton termelik a mérget, és azzal nem bír. Akkor lesz csak kis nyugalma, ha bedöntheti valamelyik ország költségvetését. A saját szememmel láttam, amikor meghipnotizálta valami afrikai ország aranytartalékát és aztán az egészet eljátszotta orosz ruletten. A Sorosnak a szíve helyén is dollár van. Láttam röntgenfelvételen.

Azt tervezi az összeesküvés által, hogy ilyen arabisztáni akármit csinál a mi országunkból. Erre tanú vagyok. És azért mondom ezt el most az őszinte becsületesség hangján, nehogy… na hogy is mondták a felkészítésen? Ja igen, nehogy a Soros nevessen a végén. Bár ennek nem sok értelme van.”