Kövérre rárontott a memóriája

A Fidesz az utcákon és a parlamentben is mindent megtett azért, hogy a Gyurcsány-kormány ne tudjon működni.

2015. július 26., 14:02

Azt állítja Kövér László,
az Országgyűlés elnöke (az M1 állami hírtelevíziónak adott interjújában): „Nem is mondhatja senki, hogy az elmúlt 24 évből az a 12, amikor a Fidesz ellenzékben volt, botránypolitizálással telt volna el az ellenzék részéről, vagy az ellenzék, amiben a Fidesz egy idő után már meghatározó erő volt, azzal töltötte volna az idejét, hogy ellehetetlenítse a kormánykoalíció működését.”

Ezzel szemben a tény az,
hogy de bizony nagyon is lehet ezt mondani, hiszen a Medgyessy-kormány árokbetemető gesztusaira is a további árokásás volt a válasz, és még messze nem volt őszödi beszéd, amikor 2005-ben Orbán már arról beszélt, hogy a baloldal, amikor csak tehette, rárontott nemzetére. 2006 őszétől aztán a Fidesz az utcákon és a parlamentben is mindent megtett azért, hogy a Gyurcsány-kormány ne tudjon működni, ne legyen képes vezetőket kinevezni fontos állami intézményekbe, magát a miniszterelnököt pedig olyannyira el akarták lehetetleníteni, hogy felszólalásai alkalmával az egész Fidesz-frakció kivonult az ülésteremből. Vajon hány GB-os Kövér memóriája?

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.