Ceglédi Zoltán 25 kérdése a fideszes szavazókhoz

Szeretném tudni, önök mit gondolnak, ugyanis a nyilvános vitákban és a kommentekben mindig kikerülik a választ, ha ezekről a kérdésekről esik szó – írja ceglédi Zoltán a -n olvasható blogjában.

2015. november 22., 09:03

1. A Fidesz nemrég azzal kampányolt, hogy a menekültek „elveszik a magyarok munkáját”; az elmúlt 10 hónapban hány magyar munkáját vette el mondjuk egy szír menekült?

2. Szijjártó Péter milliós zakót dob a százmilliós villája előtti kukába – mivel a miniszter fizetése nyilvános adat, és abból erre a fényűző életmódra nem futná, ön szerint honnan szerez rá pénzt?

3. Hát Rogán Antal?

4. Apropó, Rogán: tavaly decemberben még a Fidesz frakcióvezetőjeként arról beszélt, hogy a kormánypárti képviselőcsoport támogatja Kocsis Máté javaslatát a gyerekek, újságírók és politikusok kötelező drogszűréséről, és szerinte „a drogszűrés ellenzői a drogot támogatják”; azóta sincs ilyen szűrés, tehát önök, fideszesek a drogot támogatják?

5. 2008-ban a Fidesz népszavazáson törölte el a felsőoktatási tandíjat, kormányra kerülve viszont sokkal durvábbat vezetett be – ön szerint mikor cselekedett helyesen Orbán Viktor?

6. Egyetért-e a vonatjáratok újabb ritkításával, és ha igen, így gondolta akkor is, amikor a Fidesz még ellenzékben támadta az akkori kormányt ugyanezért?

7. Rend lett-e két hét alatt?

8. Ön szerint 2010-től négy éven át azért nyert el sokmilliárdos közbeszerzéseket Simicska Lajos cége, mert ő tudta a legjobban és legolcsóbban kivitelezni ezeket, és az elmúlt egy évben pedig azért nem, mert már mondjuk „rosszabbul dolgozik”?

9. Ön is úgy emlékszik, hogy Pozsgay Imre már a szocializmusban is a keresztény-konzervatív értékekért harcolt?

10. Ön se tudott addig normális családi programot kitalálni vasárnaponként, amíg nyitva volt a TESCO meg a sarki SPAR?

A további 15 kérdést a

sztárklikk.hu-n olvashatják Ceglédi Zoltán blogjában.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.