Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Úgy fest, hogy mégis szerepelhet Hosszú Katinka 600 milliós állami támogatással készülő filmjében Shane Tusup

2020. április 14. 09:12 - szerző: 168 Óra

Eddig úgy tudtuk, hogy az olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és korábbi férje/edzője nem kap szereplési lehetőséget abban a nagyszabású dokumentumfilmben, amely az úszónő életét hivatott bemutatni 560 millió forintos állami támogatással. A film a koronavírus-jérény ellenére is javában forog.

„Maradjunk annyiban, ez az én filmem, hadd döntsem el én, hogy ki kap benne szerepet" – közölte a Borssal ezzel kapcsolatban Hosszú még februárban.

Shane Tusup viszont most egészen mást mondott a lapnak.

Fotó: Facebook/Hosszú Katinka

„Az utolsó információm ezzel kapcsolatban az, hogy a film rendezője és producerei nagyon szeretnék, hogy én is szerepeljek a filmben. Többször kerestek ezzel kapcsolatban és a képviselőimmel volt egy személyes találkozójuk, ahol elhangzott a részükről:

nélkülem nem lenne teljes ez a film

és mindent elkövetnek azért, hogy igaz képet kaphassanak a nézők a háttérben végzett munkáról, a valós szereplőkről. Így erre a kérdésre nem tudok konkrét választ adni még" – tudatta az edző.