Nagyon rossz hírt kapott Kubatov Gábor Felcsútról

2019. augusztus 25., 21:25

Szerző:

Hátrányból fordítva 4:1-re verte Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc szűk pátriájának, Felcsútnak a klubja, a Puskás Akadémia a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor elnökölte FTC-ét vasárnap az NB I 4. fordulójában. 

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A találkozót az Európa-liga rájátszásában érdekelt, emiatt nem a legjobb összeállításban kezdő Ferencváros kezdte lendületesebben,  és Stefan Spirovski révén megszerezte a vezetést. A Puskás Akadémia - főleg hátul - sok hibával játszott, támadásai ritkán jelentettek veszélyt a fővárosi kapura. A szünet előtt néhány perccel mégis összejött a hazai egyenlítés: egy eladott labdát követően Sós Bence lőtt bombagólt.

Fordulást követően megszerezte a vezetést a felcsúti gárda, miután a buktatásáért megítélt büntetőt Josip Knezevic magabiztosan értékesítette. A bajnokcsapatot a bekapott gól sem rázta fel, továbbra is lassan szövögette támadásait, miközben a Puskás kedvére kontrázhatott, és Urblík József találatával tovább növelte előnyét. A felvidéki középpályás néhány perc múlva ismét eredményes volt, ezzel beállította a 4:1-es végeredményt.