Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Csányi Sándor akkor sem fogja kirúgni Marco Rossit, ha a magyar válogatott nem jut ki az Eb-re

2019. november 6. 13:47 - szerző: 168 Óra/MTI

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke kijelentette, hogy Marco Rossi akkor is a válogatott szövetségi kapitánya marad, ha a csapatnak nem sikerül kijutnia a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra.

„Talán nem a legjobb vezetői magatartás, hogy egy ilyen döntő meccs előtt mondom, de én akkor is számítok Marco Rossi munkájára, és azt gondolom, hogy az elnökség is osztja a véleményemet, ha most nem jutnánk ki az Európa-bajnokságra”

- nyilatkozott a közmédiának az MLSZ elnöke.

Csányi jó kapitánynak tartja az 55 éves olasz szakembert, aki szerinte „beleugrott a mélyvízbe”, mert minden előkészület és barátságos mérkőzés nélkül kellett elkezdenie a válogatottal a Nemzetek Ligája-sorozatot.

Az MLSZ éves közgyűlése Csányi Sándor és Marco Rossi
Fotó: Illyés Tibor

„Én azt gondolom, hogy úgy járunk jól, ha megtartunk egy olyan embert, aki tudja motiválni a játékosokat és elfogadják a szurkolók” - mondta Csányi Sándor. Rossi szerinte „érti a szakmáját, ezt bizonyította már a magyarországi és a szlovák bajnokságban is.”

„Azt gondolom, hogy egy szövetségi kapitánynak hosszú távon kell tudni építkezni” - mondta az MLSZ elnöke, akivel az M4 Sport készített hosszabb interjút, ezt vasárnap 16 órakor, a Sport7 című műsorban láthatják a nézők.