Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Az FTC idegenben legyőzte a CSZKA Moszkvát

2019. október 24. 20:52 - szerző: MTI

A Ferencváros 1-0-ra győzött csütörtökön a CSZKA Moszkva vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában.

Ugyan a CSZKA Moszkva rengeteg lehetőséget dolgozott ki, a magyar bajnokcsapat Dibusz Dénes remek védéseinek és némi szerencsének is köszönhetően tartotta a gól nélküli állást, majd Varga Roland - pályára lépését követően nem sokkal - a 86. percben eldöntötte az összecsapást.

A Ferencváros közel 15 év után nyert újra főtáblán nemzetközi kupamérkőzést, akkor az UEFA Kupa csoportkörében a Hearts vendégeként győzött ugyancsak a 1-0-ra.

A két csapat a következő körben újra összecsap egymással, november 7-én a Groupama Arénában a Ferencváros lesz a vendéglátó.

A H csoport másik mérkőzésén az Espanyol (7 pont) a Ludogorec (6 pont) otthonában győzött 1-0-ra, s a csoport élére állt. Az FTC négy pontjával a harmadik.