Katar helyett debreceni nevelőegyesületbe igazolhat Dzsudzsák Balázs

2020. szeptember 18. 18:09 - szerző: 168 Óra - forrás: Csakfoci

Állítólag a koronavírus miatt megy az NB II-be.

A 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs nyáron lejárt szerződését nem hosszabbította meg az arab emírségekbeli Al-Ain FC, így a rutinos játékos jelenleg is szabadon igazolható - írja a csakfoci.hu.

Korábban a nyári átigazolási szezonban arról is lehetett olvasni, hogy a 33 éves játékos visszatér Magyarországra és a Debreceni VSC-nél folytatja karrierjét, ám a hajdúsági klub júliusi sajtótájékoztatóján Tőzsér Dániel sportigazgató egyértelműen bejelentette, hogy a magyar válogatott szélső nem lesz a DVSC játékosa.

A csakfoci.hu klubhoz közeli forrása szerint azonban nagy valószínűség szerint mégis az NB II-es nevelőegyesületéhez igazol Dzsudzsák, aki iránt az elmúlt hetekben komolyan érdeklődött egy katari élcsapat is, úgy volt, hogy a napokban ki is utazhat az arab országba, de végül a koronavírus-járvány okozta globális veszélyhelyzet miatt ez a váltás meghiúsult.

A honlap debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsákot hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad a rutinos futballista.