Most éppen egy 1,9 milliárdos közbeszerzést vittek el Mészáros Lőrinc gyermekei

2018. július 12. 11:24 - szerző: 168 Óra

1,9 milliárd forintos közbeszerzést nyert el a felcsúti Fejér B.Á.L. Zrt. és a West Hungária Bau Kft. Előbbi Mészáros Lőrinc egykori felcsúti polgármester, jelenlegi nagyvállalkozó gyermekeinek tulajdonában van – írja a 24.hu.

A Fejér B.Á.L. Zrt.-t Mészáros Ágnes, Mészáros Beatrix és ifj. Mészáros Lőrinc 2015 júniusában alapította, a vállalkozás egy év alatt megháromszorozta bevételeit. 2017-ben már 20 százalékos profitrátát értek el.

A Mészáros-csemeték ezúttal a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. közbeszerzését nyerték el a WHB-val,

a Majki Kamalduli Remeteség turisztikai célú fejlesztése II. ütem című projekt

megvalósításához szükséges építőipari, restaurátori, táj- és kertépítészeti kivitelezési feladatait látják el – írja a lap.

Ágnes, a csodatrojka Á betűje
Fotó: vivienviz.hu

Mészáros Lőrinc gyermekei – miként édesapjuk – szinte fuldokolnak a jobbnál-jobb megrendelésekben. 2,85 milliárd forintért ők újítják fel a Nemzeti Lovardát, a Testnevelési Egyetem új, Velencei-tavi központjának megépítését 1,2 milliárdért vállalták el. Benne vannak agy atomhulladéktároló kialakításában, ami bő nyolcszázmilliónkba kerül, a zsámbéki Zichy-kastélyt pedig 1,72 milliárdért pofozzák ki.

A Fejér B. Á. L. Zrt. Á betűje, Mészáros Ágnes nemrég egy úgynevezett egyéb műanyagtermékeket előállító céget alapított.