Magyarországon is elindítja a házhozszállítási szolgáltatást a McDonald's

2019. március 9., 12:44

Szerző:

Jön a McDelivery, áprilisban Magyarországon is elindulhat a McDonald's házhozszállítási szolgáltatása – derül ki az Index cikkéből. A portál szerint egyelőre nem világos, hogy a a csak néhány kiemelt nagyvárosban elérhető házhozszállítás mennyibe fog kerülni, de 300 és 700 forint között alakulhat az ár.  Romániában és Ausztriában már működik McDelivery, a szolgáltatást a cég jellemzően harmadik fél, online ételrendelő cég vagy éppenséggel az Uber bevonásával szervezi meg.

Bár az Index reggel még azzal tette ki a hírt, hogy nem hivatalos információról van szó, az érintettek Scheer Sándor megjelenése miatt nem nyilatkozhatnak, a cikk megjelenése után a cég a következő közleményt adta ki:

„A házhozszállítás a McDonald’s globális stratégiája, az erre vonatkozó lehetőségeket minden piacon megvizsgálja a vállalat. Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, amelynek jelenlegi kezdeti szakaszában a részletekről, így az időzítésről és a szolgáltatást végző partnerről sem még született döntés. Amint a szolgáltatásról megosztható információ áll rendelkezésre, a szokásos fórumokon tájékoztatjuk vendégeinket.”