Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

Zamárdi polgármesterének elege lett, beintene a Balaton Soundnak és a B.My.Lake-nek is

2019. október 31. 23:22 - szerző: Ágoston Zoltán

24.hu figyelt fel, hogy Zamárdi újraválasztott polgármestere, Csákovics Gyula még október elején írt egy ciklusértékelőt, a többi között arról, hogy júniusban adna helyet a Balaton Sound fesztiválnak, a másikat, a B.My.Lake-et pedig a bérleti díj emelésével egyszerűen száműzné a városból.

A cikk úgy hangzik, hogy bár a fesztiválok jelentős többletbevételhez juttatták Zamárdit nem mehet el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy a „mellékhatásaik” megterhelik a városlakókat és a környezetet, különösen a fesztivál közvetlen környékét. Emiatt változtatásokra van szükség, a képviselő-testület egységesen annak a híve, hogy Zamárdi már van olyan jól pozicionált, hogy szabhat feltételeket. 

„A Balaton Sound JÚNIUSBAN kerüljön megrendezésre. A B.my Lake NE LEGYEN NÁLUNK. JELENTŐSEN EMELNI KELL A BÉRLETI DÍJAT”

– hangzik a cikk.

A 24.hu kérdésére  Csákovics Gyula most azt mondta, meggyőződése, hogy Zamárdinak elég egy elektronikus zenei fesztivál, és azért szeretné, ha a Balaton Soundot júniusban tartanák, mert akkor nem nyúlna bele a főszezonba. Arról nem is beszélve, hogy a városban így már nyár elején teltház lehetne.

Változásnak a nyomát egyelőre sem a Balaton Sound, sem a B. My Lake honlapján nem lehet látni.