Pénz nem számít, négyszázezer forint értékű kenceficével mossa le esténként a sminkjét a népszerű modell

2019. augusztus 15., 17:55

Szerző:

A neves plus-size modell, Ashley Graham – aki a saját bevallása szerint imád mindig sminkben lenni, mert akkor annyira tetszik magának – a Harper’s Bazaarnak bemutatta esti szépészeti rutinját, a lap pedig össze is számolta, mennyibe kerülnek a termékek, amelyeket minden este használ.

Fotó: Twitter

Eszerint csak az esti sminklemosáshoz-bőrápoláshoz 1360 dollárt (385 ezer forintot) kész kiadni. Ez összesen egyébként tíz terméket jelent, bár ebben már egy húszdolláros (majdnem 6000 forintos) fogkrém is helyet kapott – írja a Bors.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.