Schmuck Andor elárulta, kik lesznek az esküvői tanúi, mi tagadás, eléggé meglepődtünk

2019. szeptember 20., 17:13

Szerző:

Schmuck Andora a Ripostnak mondta meg, kik lesznek a tanúk a szeptember 28-i esküvőjén, amelyet  egy elegáns belvárosi hotelben tartanak majd.

 „Alapelvem, hogy győztes csapaton ne változtass! A hivatalos szertartáson két nagyon kedves barátunk lesz majd a tanú, az egyházin pedig Fodor Zsóka és Korda Gyuri bácsi. Mindketten nagy örömmel mondtak igent, és alig várják, hogy a ceremónia után falatozzanak egy kicsit a spenótból és a zöldborsófőzelékből.

– Mindketten nagyon jó barátaink, így magától értetődő volt, hogy az esküvőről sem hiányozhatnak – mesélte Schmuck, aki március óta alkot egy párt a nála 27 évvel fiatalabb barátnőjével, akinek áprilisban kérte meg a kezét.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.