A Puskás Aréna azt állítja, műszaki hiba miatt visszhangzott egész éjszaka a Rammsteintől a fél kerület

2019. szeptember 18., 12:52

Szerző:

A Puskás Aréna Facebook-oldalán adott ki közlemény a kedd hajnali bömbölő Rammstein-dal miatt. Az Indexnek beszámoló közeli lakók szerint hétfő éjszaka és kedd hajnalban a német zenekar Deutschland című száma szólt nagy hangerővel az új Puskásból. Az ordító zene miatt többen is bejelentést tettek.

A Puskás Aréna közleménye szerint a „kellemetlen zajt” műszaki hiba okozta, de hogy ez pontosan mit jelent, arról nem számoltak be. A kivitelező megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy hasonló eset többé ne forduljon elő. Biztosak benne, hogy a november közepére elkészülő, „világszínvonalú Puskás Aréna és a körülötte lévő új, rendezett zöldfelület kárpótolni fogja a lakókat.”

 

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.