Ötvenhat évesen apa lett Quentin Tarantino

2020. február 23., 14:22

Szerző:

Megszületett Quentin Tarantino és Daniella Pick gyereke. A TMZ nevű bulvárlap értesülését megerősítette a rendező sajtósa, „Daniella és Quentin Tarantino örömmel jelentik be, hogy megszületett első gyerekük. A kisfiú 2020. február 22-én született.”

Oscar-díjak Quentin Tarantino amerikai rendező érkezik a 92. Oscar-gálára a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én
Fotó: MTI/EPA/David Swanson

A lap úgy tudja, a gyerek Tel-Avivban született, ezzel pedig megkapja az izraeli állampolgárságot is. Anyja, az 56 éves rendezőnél egyébként húsz évvel fiatalabb Daniella Pick egy izraeli modell és énekesnő.

Tarantino és Pick még 2009-ben találkoztak először, de csak 2018-ban jöttek össze.

(A 24.hu nyomán)

 

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.