Késsel akarta megölni Pásztor Annát, az Anna & the Barbies énekesnőjét pénteki koncertjén egy férfi

2018. augusztus 4. 21:13 - szerző: 168 Óra

Egy késsel felfegyverkezett férfit vittek el a rendőrök az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjéről, aki a zenekar énekesnőjét, Pásztor Annát szerette volna megtámadni a cipőjébe rejtett késsel.

Az énekesnő egy szombat esti élő Facebook-videóban mesélt arról a férfiról, aki hosszú ideje bombázta őt szerelmes üzeneteivel a privát Facebook-oldalán.

„Körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni” – mondta a felzaklatott énekesnő, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja békén, az nem szállt le róla. Pásztor Anna úgy folytatta: „ugyanezt megtette a kedvesem is. Elmondtam, hogy kétgyermekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok, nem szeretnék senkivel semmilyen kapcsolatba lépni.”

A zaklató azután sem állt le, hogy Pásztor Anna letiltotta őt, még négy másik profilról jelentkezett nála.

Az énekesnő összesen 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól, aki többek között azzal fenyegette őt, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait.

A koncertre késsel érkező férfit a fényképe alapján találták meg a Budapest Part biztonsági emberei csaknem ötezer nézője között, majd átadták a rendőröknek, akik 72 órára elzárták őt. Pásztor Anna a koncertet mindezek ellenére is az év egyik legjobb bulijának nevezte.

„Ne fenyegesse senki a zenekaromat meg a családomat!” – üzente a videó végén az énekesnő.