Keanu Reeves lett az Yves Saint Laurent új arca

2019. május 5. 16:23 - szerző: Ágoston Zoltán

Kedden jelentették be, hogy a világhírű francia divatház 2019-es őszi/téli férfikollekciójának az arca az 54 éves amerikai színész lesz, azóta pedig kiadták az első fotókat is róla. 

Hogy mennyiért vállalta, arról senki nem árult el információkat, az viszont szinte biztos, hogy a pénz jelentős hányadát jótékonyságra fogja fordítani. Többször mondta, hogy nem érdekli a pénz, és úgy tűnik, ez több sztárallűrnél, Keanu Reevesnek sem testőre sem méregdrága sportkocsija nincs, szereti a metrót és simán átadja a helyét, akinek kell, mivel pedig a bevallása szerint néhány száz évig tudna élni abból, amennyije van (2014-ben 350 millió dollárra becsülték a vagyonát), szívesen fordítja jótékonyságra a pénzét. Támogatta már az amerikai állatvédő szervezetet, a PETA-t, több beteg gyermekeknek segítő alapítványt, sőt, alapított is egyet, mégpedig a rák elleni küzdelemre. Ami az utóbbit illeti, kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy ne viselje az ő nevét.

A YLS-kampány egyébként kitűnő időzítéssel indul a számára, május 16-án kerül a mozikba ugyanis új akciófilmje, a John Wick 3: Parabellum, a franchise harmadik darabja, amelyben jön és megöl mindenkit a kutyája miatt.

(Az Index nyomán)