Kálmán Olga állítja, „tök jól csinálná” a politizálást

2018. szeptember 1. 20:40 - szerző: 168 Óra

Továbbra is élete egyik legjobb döntésének tartja Kálmán Olga, hogy a Hír Tv-hez igazolt. A fideszes hatalomát-, illetve visszavétel után a csatornától augusztus elején távozó műsorvezető D. Tóth Krisztánakbeszélt erről a Spektrum Home-on vetített Elviszlek magammal című műsorban.

Kálmán Olga azt mondta, az elmúlt másfél évben szabadon dolgozhatott, szabadabban, mint korábban az ATV-nél, de erről nem akart többet mondani. Elmondta, hogy amikor először találkozott a Hír Tv akkori tulajdonosával, Simicska Lajossal, akkor a kézfogás után volt pár másodperc csönd, mivel korábban a fél karját odaadta volna egy Simicska-interjúért, de mivel mindketten mindent tudtak a másikról, szóba sem kerülhetett az, hogy a tulajdonos beleszóljon a műsorkészítésbe, és például a Jobbik támogatását várja el.

Fotó: Biró Marianna

Kálmán Olga tagadta, hogy a Hír Tv-s műsorát kevesebben nézték volna, mint korábban az ATV-n, és szerinte ezt azok a kormánypárti lapok is tudják, amelyek bukásként írtak a műsoráról.

„Tudatosan építkezem” – mondta a jövőjét firtató kérdésre, illetve arra, hogy a Hír Tv-től való távozásakor egy Facebook-oldalt indított. Az augusztus közepén felvett interjúból ugyanakkor sok nem derült ki Kálmán Olga terveiről, azt mondta, nincs kizárva és reméli, hogy fog még az Egyenesenhez hasonló tévéműsort vezetni, és beszélgetett is már erről emberekkel.

Abban biztos, hogy el kell mozdulni a „csak a televíziózás” irányából.

Az interjúban Kálmán Olga – akit többen kapacitáltak már – bevallotta:

úgy gondolja, jó politikus lenne. „Tök jól csinálnám” – mondta, hozzátéve, hogy vannak gondolatai a világról, az országról, ötletei, hogy min kellene változtatni, ehhez milyen irányban kellene elindulni és a szükséges kommunikációs képességei is megvannak.

Így aztán biztos abban, hogy jó politikus lenne belőle, de rögtön hozzátette, jelenleg egyetlen porcikája sem vágyik erre. Azt viszont nem tudja, hogy egyszer nem mondja-e majd azt, hogy szívesen kipróbálná a politizálást.