Jöjjön velünk moziba!

2012. január 17., 14:43

A 168 Óra bemutatja A hatalom árnyékában című filmet. Rendező és főszereplő: George Clooney

Kvízjátékunk 50 nyertese belépőjegyet kap a film díszbemutatójára, amely január 25-én este 8 órakor lesz a Mammutban.

A film főhőse egy zöldfülű elnökjelölt fiatal, idealista munkatársa, aki a kampány közepén bajba kerül. Egy bonyolult politikai cselszövés áldozata lesz, amelyet egy ellenfél párt állított neki. A kampány folyik, így meg kell felelnie a munkájában, ezen múlik az elnökjelölt sikeressége.

A filmről bővebben a 168 Óra január 26-án, csütörtökön megjelenő számában olvashat.

Válaszoljon kérdéseinkre, nyerjen és jöjjön velünk a bemutatóra!

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.