Egy volt pincérnő szerint Harvey Weinstein azt mondta neki, mielőtt megerőszakolta, hogy ne féljen, ő már elköttette az ondóvezetékét

2020. január 30. 11:45 - szerző: 168

A jelenleg modellként, az események idején azonban még pincérnőként dolgozó Tarale Wulff a tanúvallomásában azt mondta, hogy 2005-ben találkozott a producerrel. Azt gondolta, hogy egy meghallgatásra megy, de amikor odaért Harvey Weinstein irodájához, beültették egy autóba, és elvitték a producer lakásához.

Weinstein egyedül várta, behívta a hálószobába, majd megragadta a karjait és az ágyra tolta. A nő mondta neki, hogy ő ezt nem teheti, de Weinstein azt válaszolta, hogy ne aggódjon, ő már elköttette az ondóvezetékét.

Wulff a bíróságon azt állította, sokkos állapotba került, míg Weinstein lefogva tartotta, és megerőszakolta.

A beígért meghallgatásból nem lett semmi, a nő pedig állítása szerint senkinek nem beszélt azóta az esetről. Szerinte sokkal egyszerűbb lenne úgy tennie, mintha semmi sem történt volna, de túl akar lépni a traumán.

Wulff azt is elmondta, hogy Weinstein egyszer félrevonta egy szobába a munkahelyén és maszturbálni kezdett előtte.

A nő hozzátette, az ügyészeknek azért nem beszélt korábban a nemi erőszakról, mert akkor még nem találkozott azzal a terapeutával, aki segített neki szembenézni a történtekkel.

Tarale Wulff a negyedik beidézett tanú a perben. Dawn Dunning színésznő korábban azt vallotta, hogy a producer tapogatta, és szerepet ajánlott neki, ha elvállal egy hármasszexet vele és asszisztensével.

Weinstein védőinek stratégiája arra épül, hogy meggyőzzék az esküdtszéket, hogy a most vádaskodó nők mindig beleegyeztek a szexbe. Ha ez nem sikerül, Weinstein igen súlyos börtönbüntetés elé nézhet.

(24.hu/variety.com)