Fiala János fogja helyettesíteni a zaklatás miatt felfüggesztett Havas Henriket az ATV-n

2017. december 12., 19:12

Szerző:

Hétfőn bejelentette az ATV, hogy felfüggesztik a szexuális zaklatással vádolt Havas Henriket, és vizsgálatot indítanak vele szemben. A műsorvezetőről Baukó Éva és Molnár Anikó, a Való Világ két volt szereplője állította, hogy szexuálisan zaklatta őket.

Fiala János A messziről jött ember című műsorban
Fotó: Youtube

Zoom ma a tévécsatornára hivatkozva közölte, hogy a Havas a pályán című műsornak idén még két adása lesz, a felfüggesztett műsorvezetőt pedig Fiala János helyettesíti. A műsor címét Civil a pályánra módosítják. A portál információi szerint a csatorna azért döntött így, mert előkerült egy 2014-es felvétel is, amelynek a tanúsága szerint Havas Henrik Görög Zita modellt fogdosta. Az ATV vezetősége megdöbbent azon, hogy újabb zaklatási vád vetődött fel Havassal szemben.

A múlt szombati adás szerdai ismétlését már nem is adja le a csatorna.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.