Eszenyi Enikő beteg, elmaradnak az előadások a Vígszínházban

2019. április 15., 13:14

Szerző:

„Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2019. április 15-én és 16-án este a Vígszínházban a Premier című előadásunk Eszenyi Enikő betegsége miatt elmarad” -írta a Vígszínház honlapján.

Fotó: Almási J. Csaba

A megváltott jegyek a május 27-i és 28-i előadásokra érvényesek vagy április 30-ig visszaválthatók a Vígszínház jegypénztáraiban és a Szervezési Irodában.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.