Több mint félmillió forintot fizetett valaki egy Heinz ketchupért, amelynek a címkéjét Ed Sheeran tetoválta

2019. augusztus 16. 20:30 - szerző: 168 Óra/MTI

Ezerötszáz fontért (518 ezer forint) kelt el egy jótékonysági árverésen egy üveg Heinz Tomato Ketchup, amelynek címkéjét Ed Sheeran brit dalszerző, énekes tervezte saját tetoválása alapján.

Sheeran, aki a fűszeres paradicsomszósz lelkes fogyasztója, a Kraft Heinz cég megalakulásának 150. évfordulójára tervezte a speciális kiadást, amelyből csupán 150 darab készült.

– Az első három üveget csütörtökön árverezték el Londonban, az egyik 1050, a második 1100, a harmadik 1500 fontért kelt el

– közölte Nigel Dickie, a Kraft Heinz élelmiszeripari vállalat ügyfélkapcsolati igazgatója. – Az a különleges bennük, hogy tetoválások vannak a címkén – tette hozzá.

Dickie szerint az emberek többsége valószínűleg nem fogja kinyitni a különleges üvegeket, pedig azokban tökéletesen jóízű ketchup van.

104 üveg egy globális sorsolás nyereményeként kel el, a többit Sheeran és a Heinz legnagyobb rajongói, valamint múzeumok kapják meg.

A befolyt bevétel egy részét Sheeran döntése alapján a Kelet-Angliai Gyermek Hospice kapja, a többit a Heinz által támogatott gyermekélelmezési alapítványnak juttatják el.

A 28 éves brit szupersztár a fűszeres paradicsomszósz nagy rajongója, olyannyira, hogy egyik karjára rátetoválta a Heinz címkéjét is.