Tíz dollárért bárki rontást küldhet Donald Trump főbírójára

2018. október 16., 14:34

Szerző:

Boszorkányok gyülekezete tart rontási szertartást egy Brooklyn-i okkultizmusra szakosodó könyvesboltba, amin bárki részt vehet 10 dollár belépőért - írja a Guardian. A szeánsz célpontja ezúttal a nemi erőszakkal vádolt Brett Kavanaugh, akit több nő panasza ellenére is megválasztottak főbírónak egy pár nap alatt lefolytatott FBI nyomozás után.

Az eseményt a Catland Booksban tartják majd, ahol korábban már Donald Trumpra is küldtek rontást, illetve minden évben, Valentin napon megrendezik a „Küldj egy rontást az exedre” nagysikerű eseményt.

A bevétel 25 százalékát a Planned Parenthoodnak adnák, egy amerikai egészségügyi szervezetnek, ahol ingyenes nőgyógyászati ellátást biztosítanak és abortuszokat is végrehajtanak. A Fox News-ban megszólaló alt right-os politikusok szerint a rendezvény bevételének adományozása is csak azt mutatja, hogy azt is arra használnák, hogy folytassák az emberáldozatokat.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.