Házukat is magára gyújtotta a nádszegi férfi, aki bedrogozva árulta el, hogy megölt egy nőt

2020. január 18., 17:38

Szerző:

Néhány évvel ezelőtt, 2015 júniusában apja halála után magára gyújtotta házukat az akkor 23 éves István Nádszegen. Ő az a férfi, aki pár napja bedrogozva besétált a rendőrségre, és bejelentette, hogy megölt egy nőt – írja a Parameter.sk.

A férfi rokkantnyugdíjas, édesanyjával él. A portál szerint a szlovákiai faluban többen kedves, rendes, jó modorú fiatalemberként ismerték, noha tudták róla, hogy iszik és kábítószereket fogyaszt. Utóbbi éveit pedig minden valószínűség szerint édesanyja mellett egy meggyilkolt nő holttestével töltötte.

2020. január 14-én, kedden, röviddel éjfél után a már 28 éves István elballagott ugyanarra a rendőrőrsre, amelynek két rendőre négy és fél éve megmentette az életét. Bejelentette, hogy néhány évvel ezelőtt megölt egy nőt. A rendőrség közlése szerint jól láthatóan tudatmódosító szerek hatása alatt állt, de nem hagyhatták figyelmen kívül a bejelentést. 

Kimentek a házhoz, majd a fiatal megmutatta nekik, hol rejtette el a nő holttestét. Az emeletes ház alsó szintjén, a lépcső alatti zárt helyiségben egy szőnyegbe csavarva feküdt. A Parameter.sk hivatalosan meg nem erősített információi szerint a fejéből egy kés állt ki, a lábait pedig levágták.

A Joj TV információi szerint a férfi édesanyja nem tudhatott a holttestről. Bár a beteg nő többször panaszkodott a kellemetlen szagok miatt, fia azt mondta neki, hogy az csak a csatornából jön, a lépcső alatti helyiséget pedig lezárta.

A bíróság fogságba helyezte a férfit.

(Az Index nyomán.)