Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Számszeríjas halálesetek: szexszekta tagja lehetett a négy nő, az ötödik áldozat uralkodhatott rajtuk

2019. május 16. 13:05 - szerző: 168 Óra

Szexszekta lehet a német számszeríjas gyilkosságok hátterében - értesült a német RTL. Mint azt kedden mi is megírtuk, hétfőn két nő testét találta meg a rendőrség egy lakásban az észak-németországi Wittingen városában. Múlt szombaton pedig 640 kilométerrel arrébb, Passaunál, egy panzióban találtak három, számszeríjból kilőtt, nyílvesszővel átlőtt holttestet. A két eset közötti összefüggésről továbbra is csak annyit tudni biztosan, hogy van közös szereplő, de hogy még rejtélyesebb legyen az eddig is kusza ügy, itt van a szektás szál is.

A wittingenben talált egyik holttest a 19 éves Carina U.-é volt. A fiatal nő szülei azt mondták az RTL-nek, hogy lányuk a 2017-es elköltözése után, egy küzdősportegyletben került kapcsolatba azzal a férfivel, akinek holttestét múlt szombaton találták meg a passaui panzióban. A szülők szerint lányuk teljesen eltávolodott a barátaitól és környezetétől, miután kapcsolatba került a számszeríjjal szabályosan kivégzett Torsten W.-vel. A korábban középkori témájú boltot üzemeltető férfivel azonban nem a sport szeretete hozhatta össze.

Torsten fizikai erővel és manipulációval irányíthatta mind a négy nőt,

akiknek holttestét rajta kívül, a két helyszínen megtalálták. Az RTL szerint mindegyikük egy szexszekta tagja volt, ahová mesterük, Torsten vezette be őket.

Továbbra sem tudni biztosan, ki ölt meg kit, de feltételezhető, hogy a 30 éves Farina C. meggyilkolta két wittingeni lakótársát - akik közül az egyik, a 35 éves tanítónő, Gertrud C. a házastársa volt -, majd a 640 kilométerrel arrébb lévő passaui panzióban megölte az ágyon fekvő Torstent és a mellette fekvő nőt, a 33 éves Kerstin E.-t, majd saját magát lőtte torkon. A Daily Mail szerint ez a hármas társaság egy ausztriai lovagi tornáról térhetett haza, amikor megálltak a panziónál. Szakértők szerint az sem kizárt, hogy egy hatodik személy is benne lehet az ügyben. Ő rendelhette meg a gyilkosságokat, mert érdekében állt, hogy az öt ember meghaljon.