Ikreket szült egy 73 éves nő Indiában, a 82 éves apa másnap szélütést kapott

2019. szeptember 6., 12:39

Szerző:

Egy 73 éves éves nő csütörtökön ikreket szült Indiában. A gyerekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és császármetszéssel jöttek a világra. Az asszony orvosa közölte, hogy anya és az újszülöttek jól vannak – írja a BBC.

Mangayamma Yaramati azt nyilatkozta, hogy a most 82 éves férjével mindig is nagyon szerettek volna gyerekeket, de eddig nem sikerült teherbe esnie. Férje közölte, hogy emiatt nagyon szomorúak voltak, de a mesterséges megtermékenyítéssel később teherbe esett. Az édesanya szerint nagyon sokáig próbálkoztak, rengeteg orvosnál jártak. Hozzátette, hogy ez életük legboldogabb időszaka.

Az asszony elmondása szerint sokszor érezte úgy, hogy környezete és faluja is kiközösíti őt, amiért nem volt gyermeke.

Férje az ikrek születése után szélütést kapott, jelenleg kórházban ápolják.

(A hvg.hu nyomán.)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.