Joe Bident sötét erők irányítják – állítja Donald Trump

2020. szeptember 1., 11:30

Szerző:

Donald Trump szerint „sötét árnyak” irányítják a Demokrata Párt elnökjelöltjét, Joe Bident – írja a Guardian nyomán a 444. 

Az amerikai elnök az interjúban több furcsa, elsőre nehezen értelmezhető állítást is megfogalmazott a Guuardiannak adot interjújában, többek között arról beszélt, hogy sötét egyenruhás gengszterek repülnek Washingtonba, illetve a feketék elleni rendőri brutalitást ahhoz hasonlította, mint amikor a golfozok összetörnek a nyomás alatt. 

 A lap kérdésér, hogy szerinte ki mozgatja Biden mögött a szálakat, azt mondta:

„Emberek, akiről még soha nem is hallott. Emberek a sötét árnyakból, emberek, akik...”– kezdte el Trump, de az elnökkel amúgy a legtöbb mindenben egyetértő Ingraham itt közbeszólt, hogy ez úgy hangzik, mint egy összeesküvés-elmélet, és visszakérdezett, hogy mit jelent az, hogy sötét árnyak. 

Trump erre elmondta, hogy emberek vannak utcákon, emberek, akik irányítják az utcákat. Majd azzal folytatta, hogy valaki ezen a hétvégén repülőre szállt, hogy eljusson egy városba, és a repülő tele volt fekete egyenruhákat viselő gengszterekkel, akiknél mindenféle felszerelések voltak. 

Ingraham ismét visszakérdez, hogy részleteket tudjon meg, de Trump annyival intézi el, hogy egyszer majd el fogja mondani, de ez jelenleg vizsgálat alatt áll. 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.