Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Kiugrott egy sztárproducer Vajna Tímea házából, szörnyethalt a jótékony multimilliomos

2020. június 23. 09:35 - szerző: 168 Óra

Szörnyű eseményre érkezett haza a minap Vajna Tímea Los Angeles-i otthonába. Az özvegy mentők hadát találta a bejárati ajtaja előtt és mint kiderült,

a luxusingatlan egyik híres lakója vetette ki magát az ablakon.

– írja a Bors. A Deadline szerint az 55 éves író-producer Steve Bing az épület 27. emeletéről ugrott ki, és a férfit állítólag egy ideje a koronavírus és a bezártság miatt depresszió kínozta, illetve nemrég volt korábbi barátnője halálának évfordulója is.

Bing legismertebb alkotása a 2003-as Kenguru Jack című vígjáték, illetve olyan filmek producere volt mint a nagy sikerű Polar Expressz és a Beowulf című animációs filmek, de több filmes munkát íróként is jegyez.

 

A férfi a kétezres évek elején a modell-színésznő Liz Hurley élettársa is volt, akitől gyereke is született. A producer rengeteget jótékonykodott, vagyonát 590 millió dolllára (182 milliárd forintra) becsülték.

Az özvegyet sokkolta az eset, ugyanis rendszeresen találkozott az épületben a férfival.

„Nagyon híres ember volt. Borzasztó, hogy valaki így vet véget az életének, Hiába van pénze. Ha nem boldog, vagy lehet beteg volt, de szerintem lelki oka volt – állította fel személyes diagnózisát Vajna Tímea.