Öngyilkos lett egy mentálisan sérült férfi, mert egy aligátor megölte a kutyáját

2019. május 25., 12:03

Szerző:

A floridai Andrew Epp május 17-én Palmettóban sétáltatta barna labradorját, Javát, amikor a kutya meglépett, és egy lápos területen kötött ki, ahol egy aligátor halálosan megsebezte - írja a 24.hu az amerikai The Epoch Times nyomán.

A mentálisan sérült gazda egy szemtanú szerint a vállán cipelte csupa vér kedvencét, az állatot ráadásul terápiás célból kapta.

A családja még aznap orvosi segítséget kért, de mivel úgy tűnt, Epp nem fog kárt tenni magában, elküldték őket. A 36 éves férfi másnap, vagyis

egy nappal kutyája elvesztése után öngyilkos lett.

Az aligátort azóta próbálják befogni. Egy helyi szerint az utóbbi öt évben legalább három kutyát öltek meg aligátorok a környéken.

Andrew Epp egyik lánytestvére ötéves korában agydaganatban halt meg, a férfi ugyancsak mentálisan sérült bátyja 2005-ben öngyilkos lett, apjuk pedig tavaly hunyt el.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.