Mutáns szupekartonákkal ijesztgeti az ifjúságot Putyin

2017. október 24., 17:01

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítása szerint hamarosan valósággá válhatnak olyan genetikailag módosított szuperkatonák, akik „rosszabbak, mint egy atombomba”. Az orosz elnök diákok tömege előtt mondott beszédet olyan képzett gyilkosokkal felállított hadsereg lehetőségéről, mint amilyenek az 1992-es, Tökéletes katona című akciófilm szereplői voltak, akik képtelenek „fájdalmat vagy félelmet” érezni.

A The Express nevű hírportálra hivatkozó ATV beszámolója szerint Putyin feltárta, hogy a tudósok már közel állnak a genetikai kód feltöréséhez, amely lehetővé tenné számukra, hogy „előre megtervezett jellemzőkkel rendelkező embereket” hozzanak létre.

Fotó: Forrás: Wikmedia commons

A Szocsiban rendezett ifjúsági fesztiválon Putyin arra figyelmeztetett, hogy milyen következményekkel jár, ha Istent játszunk az ember genetikai kódjával. Mint Putyin mondta: „Az embernek megvan a lehetősége arra, hogy bejusson a természet – vagy mint vallásos emberek mondják – az Isten által létrehozott genetikai kódba.”

Arra is figyelmeztetett, hogy a világ vezetőinek meg kell majd állapodniuk a tömeggyilkos szuperkatonák létrehozásának szabályozásában.