Menczer Tamás: Brüsszel át akarja adni a politikai döntéshozatalt a migránsoknak

Az Európai Bizottság migrációs stratégiáját elemezte Menczer Tamás kevesebb mint két percben.

2020. november 28., 11:38

Szerző:

Kevesebb mint két percben foglalja össze az Európai Bizottság 34 oldalas migrációs stratégiáját Menczer Tamás, a KKM államtitkára a Facebookon. "Lakást valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak a héten megjelent brüsszeli stratégia. Ez, teljesen leplezetlenül, maga a Soros-terv. A  lényeget 7 pontban foglaltam össze." Menczer olyan logikai következtetéseket von le, mint hogy:

"a migránsszervezeteknek a helyi, regionális és nemzeti döntéshozásban való részvételét akarják elősegíteni - ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy a politikai döntéshozatalt a bevándorlók kezébe akarják adni."  

Mindezt az az Ursula von der Leyen EB-elnök terjeszti elő, akire Orbán Viktor megválasztásakor azt mondta: "jó döntés volt az ideológiai gerillákat távol tartani és pragmatikus életösztönű vezetőket választani". 

Az MTI két napja adta hírül, hogy a déli országok, mint Orbán nagy politikai barátja, Olaszország, Málta vagy Görögország, elégedetlenek az Európai Bizottság migrációs tervével, hiányolják belőle a bevándorlók kötelező széttelepítését a közösség országaiba.