Medve tört be egy házba, és úgy elaludt egy polcon, hogy a rendőrök is alig tudták felébreszteni

2019. június 22., 12:08

Szerző:

Kétségbeesett hívás futott be nemrég a Montana állambeli Missoula rendőrségére, miután egy ház lakói észrevették, hogy egy nagy feketemedve alszik az egyik szekrényük polcán – írja a 24.hu.

Valószínűleg az történhetett, hogy az állat hajnalban kinyitotta az előszoba ajtaját, és így jutott be. A helyi rendőrség kora reggel a helyszínre vonulva megállapította, hogy az állat csapdába esett az előszobában, mert valahogy még el is torlaszolta belülről az ajtót.

A nyomozók szerint széttörte a fél berendezést mielőtt felmászott az egyik polcra pihenni.

Drágám, egy medve alszik a polcon!
Fotó: Twitter/Bryan Gooodman

A rendőrök az ablakon keresztül jutottak be, érkezésükre pedig csak egy ásítással reagált a medve. amely  nem akart leszállni a kényelmes fekhelyről. Végül a helyi vadaspark vadőrei elkábították és sértetlenül visszavitték a vadonba.

15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.