Magyar férfi lövöldözött Los Angelesben, aztán öngyilkos lett, amikor megérkeztek a rendőrök

2019. január 21., 08:29

Szerző:

Helyi idő szerint pénteken délután lövések hallatszottak a Los Angeles-i Sherman Oaks negyedben. A kivezényelt  kommandósok egy férfit találtak a helyszínen, aki elbarikádozta magát saját otthonában. Negyed óra múlva hatoltak be, ahol már csak a férfi holttestét találták meg, végzett magával. A környéket az incidens miatt evakuálták, Josh Rubenstein rendőrségi szóvivő szerint több halálos áldozat is lehetett volna, a kommandósok érkezése előtt néhányan ugyanis kopogtattak a férfi házának az ajtaján.

Fotó: NBC Los Angeles

Az NBC News információi nyomán a Bors tudta meg, hogy egy 70 éves magyar férfi lövöldözött saját házában, míg végzett magáról. A lap megtalálta A. Tamás családját, akik azt mondták, hogy a férfi problémás természetű volt. Ezzel szemben, A. Tamás kint élő barátja azt nyilatkozta, egyáltalán nem ilyennek ismert meg, érhetetlenül áll az eset előtt.

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.