Csak egy is vidámságot akartak, lufikat tettek a házuk kerítésére a gyerekek, erre egy ember reggelre az összeset elllopta

2020. április 6., 21:12

Szerző:

Egy hatéves birminghami kislány szerette volna jobb kedvre deríteni a környéken élő gyerekeket, ezért 11 éves nővére segítségével színes lufikkal díszítették fel a kerítésüket. Mivel őket is megviseli a karantén és az, hogy naponta csupán néhány perces sétát tehetnek a házuk körül, úgy gondolták, hogy a léggömbök élvezetesebbé teszik majd az arra járók útját – írja a Mirror nyomán a Bors.

Úgy tűnik azonban, hogy vannak olyanok, akiknek ebben a nehéz időszakban sem lágyul meg a szívük. 

Amikor a kislányok édesanyja reggel kiment az udvarra és észrevette, hogy a kerítésük üres, mérhetetlen csalódás fogta el. Először azt sem tudta, hogy hogyan mondja meg gyermekeinek, hogy a lufik eltűntek. Mivel gyanította, hogy nem a szél fújta el őket, ezért megnézte a házuk biztonsági kamerájának felvételét, melyen jól látszik, hogy amíg ők aludtak,

valaki az összeset elvitte.

Csak örömöt szerettek volna okozni az erre járóknak – panaszolta az anya, aki nem a lufik árát sajnálja, hanem azért dühös nagyon, mert a gyermekei őszinte szívből szerettek volna segíteni másokon, de valaki megfosztotta őket ettől.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.