Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Csak egy is vidámságot akartak, lufikat tettek a házuk kerítésére a gyerekek, erre egy ember reggelre az összeset elllopta

2020. április 6. 21:12 - szerző: 168 Óra

Egy hatéves birminghami kislány szerette volna jobb kedvre deríteni a környéken élő gyerekeket, ezért 11 éves nővére segítségével színes lufikkal díszítették fel a kerítésüket. Mivel őket is megviseli a karantén és az, hogy naponta csupán néhány perces sétát tehetnek a házuk körül, úgy gondolták, hogy a léggömbök élvezetesebbé teszik majd az arra járók útját – írja a Mirror nyomán a Bors.

Úgy tűnik azonban, hogy vannak olyanok, akiknek ebben a nehéz időszakban sem lágyul meg a szívük. 

Amikor a kislányok édesanyja reggel kiment az udvarra és észrevette, hogy a kerítésük üres, mérhetetlen csalódás fogta el. Először azt sem tudta, hogy hogyan mondja meg gyermekeinek, hogy a lufik eltűntek. Mivel gyanította, hogy nem a szél fújta el őket, ezért megnézte a házuk biztonsági kamerájának felvételét, melyen jól látszik, hogy amíg ők aludtak,

valaki az összeset elvitte.

Csak örömöt szerettek volna okozni az erre járóknak – panaszolta az anya, aki nem a lufik árát sajnálja, hanem azért dühös nagyon, mert a gyermekei őszinte szívből szerettek volna segíteni másokon, de valaki megfosztotta őket ettől.