Láthatási átadáson lőtte le gyermek anyját a férfi

2019. április 9., 14:00

Szerző:

Letartóztattak egy kaliforniai férfit, amiért a láthatási átadásnál, a nyílt utcán lelőtte a gyermeke anyját - írja a CBS. A 30 éves Jacobb Munn nem is akárhol, a Hawthorne-i rendőrkapitányság előtt végzett volt feleségével. Nem véletlenül választotta ezt a helyszínt Brenda Renteria, aki már jó ideje rettegett egykori párjától. Úgy tűnik, mindhiába, a férfi pillanatok alatt végzett vele. 

Munn, miután lelőtte a nőt, elmenekült, csak késő este sikerült a nyomára bukkanni. Szerencsére a 17 hónapos gyereknek semmi baja nem esett.

Scott Hoaglund rendőrkapitány sajtótájékoztatón elmondta, nem véletlenül javasolják, hogy míg a gyermekelhelyezési tárgyalás folyik, rendőrkapitányság előtt végezzék a gyermek átadását a szülők, hiszen az egy biztonságos terep. Most mégis mindez megkérdőjeleződött benne, mint mondta, több évtized alatt nem tapasztalt ilyen esetet, mint ez a mostani.

A borzalmas eseménynek a nő rokonai is szemtanúi voltak, ugyanis megkérte őket, kísérjék el, mert retteg a volt férjétől.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.