Meghalt a kétéves indiai kisfiú, aki játék közben zuhant egy kútba

2019. október 29. 16:58 - szerző: 168 Óra

Holtan találták azt a kisfiút, aki még múlt pénteken esett egy elhagyatott, szűk kútba a délkelet-indiai Tamilnádu államban - írja a BBC.

Sujith Wilson a barátaival játszott, amikor beleesett a 180 méter mély üregbe. A gyerek először nagyjából 10 méteren elakadt, aztán tovább esett. A mentőcsapat munkatársai oxigént pumpáltak a kútba, majd a kúttal párhuzamosan fúrtak egy lyukat, hogy hozzáférjenek a bajba jutott fiúhoz. A helyi sajtó által megszólaltatott illetékesek szerint egy ponton hallani lehetett a kisfiú légzését, amikor leengedtek a kútba egy kamerát.

A kisfiút kedden reggel megtalálták, de már halott volt. A halál már korábban bekövetkezhetett, mert a test már oszlásnak indult. A holttestet boncolás keretében fogják vizsgálni, majd kiadják a családnak, hogy eltemethessék a gyereket.

Észak-Indiában gyakoriak a balesetek a használaton kívüli kutaknál, amelyeket öntözési célból fúrnak, és gyakran lefedetlenül hagynak. Sokan pénzbírságot szabatnának ki azokra, akik nyitva hagyják ezeket a kutakat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK