Megkergette egy kutya, belezuhant egy négy méteres kútba, ahol hat napot töltött el ennivaló nélkül, sáros vízzel itatva magát a brit férfi Balin

2020. június 8., 16:18

Szerző:

Három, a koronavírus miatt teljes testet takaró védőruházatot viselő ember kellett ahhoz, hogy segíteni tudjanak egy szerencsétlenül járt brit férfin Balin.

A 29 éves Jacob Robertset megkergette egy kutya, és menekülés közben belezuhant egy 4 méteres, nagyjából kiszáradt kútba

egy, Pecatu faluhoz tartozó elhagyatott területen. Robertsnek az eséstől eltört a lába, ezért egymaga nem tudott kimászni, és sokáig hiába kiabált segítségért, olyan messze volt a lakott részektől, hogy a kiáltásait nem hallották meg.

Fotó: Forrás: Facebook/ Kuta Bali Info

Hat napot töltött a kút mélyén. Ennivalója nem volt, de némi sáros víz volt még odalent, ezért inni tudott.

A segélykiáltásaira végül szombaton délelőtt, 11:45 körül figyelt fel egy helyi férfi, aki a teheneit vitte legeltetni, mondta el az AFP hírügynökségnek a mentőcsapatot vezető Gede Darmada. A kiáltások először ijedtséget okoztak, mert a környék amúgy nagyon csendes, számolt be róla a Radar Bali, amit az INDEX szemlézett. A tehenes gazda először szólt más helyieknek is, és együtt keresték meg a hang forrását, majd meglátva, mi a helyzet, hívták a rendőrséget és a Basarnas Bali nevű helyi mentőcsapatot.

Fotó: Forrás: Facebook/ Kuta Bali Info

Roberts csuromvizes nadrágban, flipflopban, felső nélkül ült a sárban.

Yusak Agustinus Sooai rendőrfőnök szerint soványnak tűnt és látszott rajta, hogy megsérült. Délután 13:30-ra sikerült felhozni. A közeli népszerű turistacélpont, Nusa Dua kórházába szállították. A várakozások szerint teljesen fel fog épülni, írta a The Bali Sun.