Károly herceg kíséri az oltárhoz Meghan Markle-t

2018. május 18. 12:53 - szerző: 168 Óra

Károly herceg, Vilmos herceg apja fogja az oltárhoz kísérni fia menyasszonyát a holnapi hercegi esküvőn – írja a BBC. Meghan Markle, aki otthagyta színészi karrierjét, hogy a királyi család tagja lehessen, egy ideje a bulvárlapok kedvenc témája, nem csak azért, mert már elvált, hanem kissé szószátyár, problémás családja miatt is. Nővére többször nyilatkozott, hogy a magát jótét léleknek bemutató Meghan kicsit sem foglalkozik családjával, főként édesapjával, aki egy szegény mexikói faluban tengeti napjait. Ennek ellenére úgy volt, hogy Thomas Markle kíséri lányát az oltárhoz, egészen addig, amíg múlt héten ő maga is botrányba nem keveredett. Egy térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy ismert lesifotóssal megállapodik abban, hogy hamis paparazzo képeket készítenek róla. A felvételeket el is adták brit bulvárlapoknak összesen 100 ezer fontért.  

Meghan Markle és Harry herceg első közös interjúja az eljegyzés bejelentése után.
Fotó: Youtube

Thomas Markle az eset után bocsánatot kért, majd pár nappal később szívinfarktust kapott. Meghan Markle csütörtökön kiadott közleményében megértést kért apjának és azt, hogy a sajtó hagyja békén, hogy felépülésére koncentrálhasson. Ekkor jelentette be azt is, hogy Thomas Markle nem vesz részt az esküvőn.

A Kensington Palota mai közleményében az áll, hogy Markle apja helyett Károly herceg fogja oltár elé kísérni a menyasszonyt és nagyon szívesen teszi, boldog, hogy családjában üdvözölheti Meghant. A szertartáson Markle édesanyja, Doria Ragland is részt vesz, ő kíséri lányát a windsori Szent György kápolnába, ahol az esküvői szertartás lesz.