Demi Moore: Milyen érzés, amikor a saját anyád ad el kurvának 500 dollárért?

Az amerikai színésznő azt állítja, 15 éves volt, amikor anyja egy ismerőse megerőszakolta őt.

2019. szeptember 24., 15:05

Szerző:

Demi Moore interjút adott a Good Morning America műsorában az Inside Out című memoárja kapcsán. A színésznő azt mondta, hogy 15 éves volt, amikor anyja egy ismerőse megerőszakolta őt, a saját otthonukban. A férfi utána azt állította, hogy az anyja eladta őt neki, ő pedig 500 dollárt fizetett érte – írja a Guardian.

„Erőszak volt. És egy rettenetes árulás, amelyet a férfi leplezett le egy kegyetlen kérdéssel: milyen érzés, amikor a saját anyád ad el kurvának 500 dollárért?”

– írta könyvében a most 56 éves színésznő.

Arra a kérdésre, hogy hitt-e a férfinak, azt felelte, hogy a szíve mélyén nem. Nem hiszi, hogy egyértelmű tranzakció történt, de az anyja mégis lehetővé tette, hogy lányának bántódása essen. Anyja alkoholista volt, és tinédzser lányát bárokba vitte magával, hogy a férfiak észrevegyék őt. 1998-ban halt meg.

Az interjúban a színésznő arról is beszélt, hogy anyja többször is megpróbálta megölni magát. Egyik öngyilkossági kísérletét a 12 éves lánya akadályozta meg. 

„Emlékszem, ahogy próbáltam a kicsi gyerekujjaimmal kiszedni a tablettákat a szájából, amiket le akart nyelni”

– írta könyvében.

Fotó: Facebook

Elmondása szerint anyja később is sokszor megpróbált öngyilkosságot elkövetni, az említett eset után véget is ért a gyerekkora.

Demi Moore könyvében saját drog- és alkoholfüggőségéről is írt, a 80-as évek közepén elvonóra ment. Majd 2012-ben, miután házassága tönkre ment Ashton Kutcherrel, összetört, és kórházba került függőségei miatt.

Demi Moore a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai színésznője volt, játszott például a Ghostban, az Egy becsületbeli ügyben és a Tisztességtelen ajánlatban is. A romantikus thriller, a Ghost hozta meg számára az igazi áttörést Patrick Swayze partnereként. Ő lett a legjobban fizetett színésznő Hollywoodban, amivel kapcsolatban leszögezte, hogy a nőknek és férfiaknak ugyanazért a munkáért egyenlő bért kell kapniuk, egyenlő bánásmódot érdemelnek. Se jobbat, se rosszabbat.

A könyvét az anyjának, három lányának és volt férjének, Bruce Willisnek ajánlotta.

(A 444 nyomán)