Interneten rendelt saját magának bérgyilkost a 19 éves nő – állítja a gyilkosa

2018. február 13. 11:21 - szerző: H.Sz.

Natalie Marie Bollinger állítólag öngyilkos akart lenni, ezért rendelt magának a Craigslist hirdetőoldalon bérgyilkost – írja az NBC News. A 22 éves Joseph Michael Lopez a bíróságon azt mondta, megpróbálta lebeszélni a 19 éves nőt, de nem sikerült. Ezután mentek el kocsikázni, majd álltak meg egy út szélén, ahol közösen elmondtak egy imát, majd a térdelő Bollingert egyszer hátba, majd fejbe lőtte.

Lopez szerint a 9 milliméteres fegyvert a nőtől kapta, aki azt mondta neki, megtarthatja fizettségként.

Natalie Bollinger
Fotó: Facebook

A fiatal nő testére december 29-én találtak rá a coloradói Adams Countyban. A nyomozók szerint Lopez azt mondta nekik, a nő keres férfit szekcióban talált rá Bollinger szokatlan hirdetésére, aminek címe az volt „bérgyilkost keresek magamnak". Az Adams megyei seriff hivatala nem tudta megerősíteni, hogy ilyen hirdetést valóban feladtak a Craigslisten. Lopez állította, azért válaszolt a hirdetésre, mert ő maga is depresszióval küzdött és azt hitte, tud segíteni az elkeseredett nőn.

Bollinger családja és barátai állítólag megerősítették a nyomozóknak, hogy Natalie-t gyakran kínozták öngyilkos gondolatok, de hozzátették, hogy semmilyen búcsúlevelet nem találtak tőle, és furcsán sem viselkedett közvetlenül a halála előtt. Sőt, a nyomozati anyag szerint a gyilkosság előtt egy nappal adta be jelentkezését egy állásra.