Huszonnyolc évet kapott a nő, aki éheztette és egy szekrényben, bepelenkázva tartotta az ötéves nevelt fiát

2018. december 13., 16:50

Szerző:

Huszonnyolc év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a texasi bíróság a 37 éves Tammi Bleimeyert, miután éheztette és egy szekrényben tartotta öt éves nevelt fiát.

Fotó: rendőrségi felvétel

A kis beépített szekrény a lépcső alatt volt, itt töltötte minden napját a gyerek, akit utolsó pillanatban menekítettek ki, az orvosok szerint napjai voltak csak hátra. A gyerek apja, a nő férje, Bradley Bleimeyer már korábban bűnösnek vallotta magát és 15 év börtönbüntetést kapott.

A 2014-es ügy csak most ért a végére. A nő tetteire akkor derült fény, amikor az akkor 16 éves, saját fia feljelentette őt a rendőrségen. Elmondta, hogy a kis Jordant az anyja és 24 éves mostohaapja bántalmazza, pelenkában tartja egy szekrényben, a férfi pedig alkalmanként, ha vendégek érkeznek hozzájuk, bedrogozza a gyereket, hogy csöndben legyen. Azt is elmondta, tudja, egyszer beleverték a gyerek fejét a falba és sokkolóval is bántották.

A nő ezután elszökött, hat hónapos terhes volt, magával vitte a bántalmazott gyereket is, a rendőrök egy motelben bukkantak rájuk. Később kiderült, az 5 éves gyermek napi egy szelet kenyeret kapott, mostohaanyja pedig azt is kiverte a kezéből, ha nem ette elég gyorsan.

A tárgyaláson az összes gyermek a nő ellen vallott. Soha nem fogják tudni elfogadni és megbocsátani azt, amit a kis Jordannel tett – fűzték hozzá.