Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Ausztráliában élő újvidéki teniszedző családjába rohant bele Varasdnál a BMW-s ámokfutó

2019. július 15. 13:42 - szerző: 168 Óra

A horvátországi balesetben súlyos sérüléseket szenvedett magyar család Ausztráliában él, a férfi azonban magyar származású, ő és kisfia is kettős állampolgár. Mivel a családnak Magyarországon nincs autója, egyik barátjuktól kértek kölcsön egy járművet Budapesten – írta a 24.hu.

A Ripost úgy tudja, hogy az apa, D. Dániel teniszedző – az ismert Petra Martic egykori trénere – Újvidéken született, a feleség pedig horvát, az észak-dalmáciai szigetről, Dugi Otokról származik. A család az ő szülőfalujába készült nyaralni.

Az autó tulajdonosát a nagykövetség értesítette a történtekről, a férfit nagyon megrázta a baleset híre. Úgy tudja, az édesapát még mindig altatásban tartják, neki vannak a legsúlyosabb fejsérülései.

Fotó: Jutarnji List/YouÍTube

A fájdalmai miatt altatják még. Stabil, de még mindig életveszélyes

– mondta a jármű tulajdonosa, aki úgy értesült, hogy a férfi felesége már magához tért, de gyermekük állapota válságos, mindkét lába eltört – írták.

A balesetet okozó férfiról kiderült, hogy drog hatása alatt állt.