Hiába reménykedtek a szülők: egy börtönviselt csaló az a fiatal férfi, aki állította, hogy ő a nyolc éve eltűnt gyerekük

2019. április 5., 13:48

Szerző:

Továbbra sem adja fel, bár megviselte a Pitzen családot, hogy a napokban, Kentuckyban előkerült fiatalról - aki azt állította, hogy a 8 éve eltűnt gyerekük - egy DNS-teszt bebizonyította, hogy nem az.

A csaló

Mint kiderült, a férfi egy elítélt 23 éves bűnöző, Brian Michael Rini, és nem a 2011-ben, 7 évesen eltűnt Timmothy Pitzen. Azt egyelőre nem tudni, a férfi miért ment oda rendőrökhöz és állította, hogy ő Timmothy.

Pitzen 2011 májusában tűnt el, utoljára egy strandon látták őket együtt édesanyjával. A nőre az eltűnés után nem sokkal az Illinois-i Rockfordban találtak rá egy motelszobában, holtan. A nyomozók megállapították, hogy önkezével vetett véget életének. A nő búcsúüzenetében azt írta, hogy Timmothy biztonságban van. A nőről kiderült, hogy depresszióval küzdött, de a családtagok meggyőződése szerint fiát sosem bántotta volna.

Timmothy Pitzen eltűnésekor és a rendőrség számítógéppel öregített képe

A fiatal, akiről most kiderült, nem az akinek mondta magát, azt állította, két férfi rabolta el nyolc évvel ezelőtt, és azóta is fogva tartották, illetve szó szerint kereskedtek vele. Azt mondta, sikerült megszöknie egy szállodából, és jelentkezett a rendőrségen. Leírást is adott a Ford terepjáróról, amit elrablói vezetnek, illetve a karjukon és nyakukon található tetoválásokról.

15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.