Két hét után jött rá a férj, hogy egy férfit vett el feleségül, aki ráadásul betörő

2020. január 15., 15:27

Szerző:

Sokkot kapott az az ugandai imám, aki alig két hétig élvezhette csak a házaséletet: nem sokkal a ceremónia után ugyanis kiderült, hogy a nő, akit elvett, valójában férfi, és ő ebből mindaddig semmit sem vett észre.

Mohammed Mutumba és „felesége” hagyomonyos nikah ceremónia keretében keltek egybe. Előtte természetesen nem kerülhetett sor szexuális együttlétre, de az esemény utáni hetekben sem sikerült beteljesíteniük a házasságukat, mert a feleség

azt hazudta, hogy éppen menstruál. 

A csalásra végül a szomszédjuk segítségével derült fény. Ő vette észre, hogy a nő átugrott a falon és betört hozzájuk, hogy elvigye többek között a tévéjüket és pár ruhadarabot. A feleség mozgása és ereje keltette fel a figyelmüket,  betörést jelentették a rendőrségen. A csalót elkapták, bevitték, hamar le is bukott. Mint kiderült, azért tévesztette meg az imámot, mert annak sok pénze volt – írta a 24.hu.

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.