Hazaküldték a hároméves kislányt a kórházból, hogy csak gyomorrontása van, másnap meghalt

2019. augusztus 12., 13:47

Szerző:

A skóciai Larbertben élő Lori Mullen március hetedikén reggel vette észre, hogy kislánya beteg: Harpernek láza és gyomorrontása volt, emellett gyanús kiütések jelentek meg a hasán, ami miatt édesanyja azonnal agyhártyagyulladásra gondolt, így kórházba sietett vele. Az orvosok megvizsgálták a kislányt, majd megnyugtatták a 41 éves édesanyát: a kiütések már enyhülnek, nincs semmi baj, csak a gyermek gyomra rendetlenkedik egy picit. Még aznap hazaküldték Lorit és Harpert.

A hároméves Harper tünetei azonban másnap csak súlyosbodtak, már a szája is kékült, így édesanyja hívta a kórházat, ott azonban azt mondták, először a háziorvoshoz menjenek el. A kislány a váróban azonban összeesett, így mentő sietett vele a kórházba.

Harpert a kórházban mesterséges kómába helyezték, majd 45 percen keresztül küzdöttek az életéért. Ekkor már vörös és fekete kiütések borították nem csak a hasát de a hátát is. A szakemberek azonban nem jártak sikerrel, bő két órával azután, hogy felvették a kórházba, az orvos kimondta a halál beálltát - írja a Daily Mail nyomán a Bors.