Kezd világhír lenni abból, hogy válság van a Fideszben

2020. január 8., 10:10

Szerző:

Az APA osztrák hírügynökség is ír arról, hogy válsághangulat van a Fideszben, a kormánypárt politikájával szembeni bírálatok immár párton belülről érkeznek. Lázár János – hangzik a cikk – nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Fidesz nem a realitásokkal, az emberek mindennapi gondjaival foglalkozik, márpedig erre lenne szükség a szavazók visszaszerzéséhez. A Miniszterelnökség volt vezetője úgy véli, új politikai korszak kezdődött Magyarországon: csak két párt van, a Fidesz és a nem-Fidesz.

Az osztrák közmédia hírügynöksége szemlézi Török Gábor politológus Népszava-interjúját is, amelyben a párton belüli válsághangulatról lehet olvasni, és arról, hogy több fideszes úgy érzi, a párt már el is veszítette a 2022-es választásokat.

 

 

15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.