Remek fogásként hirdetik a Fertő tavi horgászházat, ahol az osztrák sorozatgyilkos brutálisan kivégezte N. Zsuzsannát

2019. augusztus 15. 18:43 - szerző: 168 Óra

Romantikus környezet, teljes közművesítés.

N. Zsuzsanna életfogytiglanra ítélt brutális gyilkosa, a 64 éves Alfred U. a börtönből bízott meg egy ingatlanközvetítőt, hogy adja el a Fertő tavi horgászházát. Az ingatlanos mindent megtesz, hogy értékesítse a 35 négyzetméteres épületet, fényezi is a hirdetésben rendesen, kiemelve, hogy ritka jó áron lehet hozzájutni – írja az osztrák Heute nyomán a Bors.

Alfred U.

Eszerint a környezet romantikus, a lak mindössze két percre van a Katamarán nevű étteremtől, a csónakgarázzsal rendelkező kunyhóban van főzőfülke, étkezőtér, két fekhely, víz, villany, és rá van kötve a szennyvízhálózatra is. Mi több, a 120 ezer eurós, azaz mintegy 36 millió forintos vételárban a csónak is benne van – szól a hirdetés, amely arról azonban  mélyen hallgat, hogy kié volt az ingatlan, milyen borzalmak színhelye volt, és hogy a tulaj azzal a csónakkal vitte a hullámsírba a magyar N. Zsuzsanna torzóját is, miután feldarabolta a holttestét.

N. Zsuzsanna maradványait 2018 áprilisban találták meg a Fertő tóban. A Bécsben élő magyar nőt Alfred U. megölte, feldarabolta, a torzóját a kunyhójánál a tóba dobta, testrészei egy részét pedig fagyasztójába tette, azért, hogy később gulyást főzzön és fasírtot süssön belőlük. A gyilkos bevallotta azt is, hogy korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18