Remek fogásként hirdetik a Fertő tavi horgászházat, ahol az osztrák sorozatgyilkos brutálisan kivégezte N. Zsuzsannát

Romantikus környezet, teljes közművesítés.

2019. augusztus 15., 18:43

Szerző:

N. Zsuzsanna életfogytiglanra ítélt brutális gyilkosa, a 64 éves Alfred U. a börtönből bízott meg egy ingatlanközvetítőt, hogy adja el a Fertő tavi horgászházát. Az ingatlanos mindent megtesz, hogy értékesítse a 35 négyzetméteres épületet, fényezi is a hirdetésben rendesen, kiemelve, hogy ritka jó áron lehet hozzájutni – írja az osztrák Heute nyomán a Bors.

Alfred U.

Eszerint a környezet romantikus, a lak mindössze két percre van a Katamarán nevű étteremtől, a csónakgarázzsal rendelkező kunyhóban van főzőfülke, étkezőtér, két fekhely, víz, villany, és rá van kötve a szennyvízhálózatra is. Mi több, a 120 ezer eurós, azaz mintegy 36 millió forintos vételárban a csónak is benne van – szól a hirdetés, amely arról azonban  mélyen hallgat, hogy kié volt az ingatlan, milyen borzalmak színhelye volt, és hogy a tulaj azzal a csónakkal vitte a hullámsírba a magyar N. Zsuzsanna torzóját is, miután feldarabolta a holttestét.

N. Zsuzsanna maradványait 2018 áprilisban találták meg a Fertő tóban. A Bécsben élő magyar nőt Alfred U. megölte, feldarabolta, a torzóját a kunyhójánál a tóba dobta, testrészei egy részét pedig fagyasztójába tette, azért, hogy később gulyást főzzön és fasírtot süssön belőlük. A gyilkos bevallotta azt is, hogy korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.