Férfival kapták rajta a homofób republikánus politikust

2017. november 22., 16:34

Szerző:

Kénytelen volt lemondani képviselői pozíciójáról Wes Goodman republikánus politikus, aki az LMBT társadalom elleni szónoklatairól vált híressé. Történt mindez az után, hogy a férfit rajtakapták, amint az irodájában egy férfival létesít szexuális kapcsolatot – írja a The Independent.

Wes Goodman egyébként nem csak emiatt van kutyaszorítóban. Felelnie kell harminc molesztálási vádra is.

Konzervatív, republikánus, férj
Fotó: Ohio House

Wes Goodman, a konzervatív családi értékek szószólója és Ohio állam egyik republikánus képviselője elnézést kért azoktól, akiket megbántott. Nem volt mit tagadni, ugyanis az áldozatoknak állítólag írásos bizonyítékaik, azaz Facebook-chates beszélgetésekről készült képernyőfelvételeik is vannak.

A The Independent szerint Goodman főként 18–24 közötti férfiakat keresett fel kéretlen szexuális ajánlataival. Mindnyájan a republikánus mozgalom tagjai. A férfi Snapchaten (a közösségi oldalon, amely a másodperceken belül eltűnő felvételekről ismert) képeket is küldözgetett nemi szervéről és saját magáról önkielégítés közben.

A The Washington Post szerint Goodmant egyszer már 2015-ben is megvádolták azzal, hogy egy 18 éves diákot megfogdosott egy jótékonysági esten. Annak az esetnek ezek szerint nem lett következménye, egészen mostanáig.

Goodman Twitter-oldala, ahol magát keresztény, amerikai, konzervatív, republikánus férjként aposztrofálta, már nem elérhető.

A volt képviselő felesége egyébként a March for Life (Élet menete) abortuszellenes megmozdulás egyik vezetője.