Elragadta a medve, de a barátnőjének eszébe jutott, hogy az internet mit tanácsol az ilyen gyakori esetekre

2019. június 10., 13:35

Szerző:

Romániában túrázott a 26 éves német férfi, Andi Bauer angol barátnőjével, Larával, amikor egyszer csak ott termett mellette egy méretes példány két bocsával, és rárontott a férfira. Elkapta a lábát és marcangolni, vonszolni kezdte, miközben barátnője távolabbról figyelte a brutális eseményeket. Már-már azt hitte, az anyamedve végez kedvesével, amikor eszébe jutott valami, amit korábban az interneten olvasott.

„Lara azt kiabálta nekem, verjem arcon" - emlékezett vissza a történtekre Bauer, a lány ötlete pedig bejött: az állat a saller után elengedte a férfit, és visszavonulót fújt.

Ha így néz a medve, jobb, ha az ember már készíti is a pofont
Fotó: Wikipédia

A fiatalok azonnal elkötötték a sebeket a kezük ügyébe eső zoknikkal és segítséget hívtak. A férfit kórházba szállították. A lába három helyen is eltört – írta a Daily Mail nyomán a Blikk.

 

15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.